Hvad skal man købe
Der flere måder at købe FileMaker på. Vi anbefaler helt klart AVLA og ASLA aftaler. De er enklest og billigst og sikrer at man altid har den nyeste version.

Du kan se vores råd om den mest fordelagtige licenform herunder eller du kan kontakte din FileMaker konsulent, din PC forhandler.

Du kan også udfylde formularen her og få det tilbud der passer bedst for din virksomhed.

AVLA
Annual Volumen Licence Agreement er den aftale der er bedst til de fleste. Man skal bare have mindst 5 enheder. Fx 4 stk. FileMaker Pro og en FileMaker Server. Eller hvis man får hostet på en server andetsteds fx 5 stk. FileMaker Pro.
Man betaler årligt og man kan løbende udvide med flere licenser og kommer der flere brugere kan aftalen uden videre udvides. Tilsvarende kan man ved den årlige fornyelse skære ned på antallet hvis der er blevet færre.
Man bestiller kun det antal licenser man skal bruge.
  • Mindst 5 licenser som pr. 1. april 2015 koster kr. 840 excl. moms pr. stk.
Vedligehold er inkluderet og man har ret til alle fremtidige versioner af FileMaker så længe aftalen løber.

ASLA
Annual Site Licence Agreement er den bedste aftale for virksomheder hvor alle medarbejdere skal have adgang til FileMaker. Den giver ubegrænset adgang til alle FileMaker produkter, man kan fx installere lige så mange servere man vil. Der er to krav:
  • Man skal have mindst 25 licenser.
  • Man skal have minst en licens pr. ansat.
Vedligehold er inkluderet og man har ret til alle fremtidige versioner af FileMaker så længe aftalen løber.

VLA og SLA
VLA og SLA svarer til AVLA/ASLA, men man skal tilkøbe vedligehold hvert år og de bliver væsentligt dyrere i anskaffelse. Forskellen er at man ejer fremfor at betale løbende. Det kan normalt ikke betale sig at vælge denne løsning, men lad os evt. regne på det.

Køb af enkeltpakker
Man kan købe licenser til FileMaker Pro og FileMaker Server o.s.v. enkeltvis. Men allerede ved 2-3 stk. bliver det en dyr affære sammenlignet med AVLA. Dertil er der ikke inkluderet vedligehold og man skal købe alle opgraderinger.
Skal din virksomhed bare bruge en enkelt FileMaker Pro eller en enkelt FileMaker Server, så er det en enkeltpakke du skal købe.

Hvor kan jeg købe FileMaker?
Virksomheder kan købe deres FileMaker licencer fra PC og softwareforhandlere og de fleste FileMaker udviklere sælger også FIleMaker licenser. Nogle af dem kun til de kunder de udvikler løsninger til og andre sælger generelt. Se også mere under “Hjælp til FileMaker”.
Vi sælger også FileMaker og du kan kontakte os via formularen eller ringe til Codeo på 3131 9016.